Dank aan

Dank aan!

Dit initiatief is mede tot stand gekomen met steun van de gemeente, Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW) en lokale commerciële partijen.

FlairDesign, Werk bij DuurstedeFlairDesign

is een stoer en professioneel dtp- en grafisch ontwerpbureau gevestigd in Wijk bij Duurstede. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring in de branche. Wij begeleiden onze klanten in het complete traject van concept en vormgeving tot en met de technische realisatie. Onze kracht zit in een hoogwaardig creatief niveau, verschillende specialismen, heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn flexibel, alert, creatief en inventief. Wij zoeken steeds naar de nieuwste trends, technieken en oplossingen.

www.flairdesign.nl

Procurios

ontwikkelt de webapplicaties van morgen. De naam Procurios betekent: "verder vooruit kijken". Dat heeft alles te maken met het bereiken doelen. Dat is ons doel. Slimme oplossingen maken waarmee u slimmer uw doelen kunt bereiken.

Eigenwijs zijn we zeker. We weten het beter. In ieder geval als het gaat om het ontwikkelen van slimme oplossingen voor online marketing, e-commerce, collaboration of een willekeurige combinatie ervan. Gelukkig voor u, dan weet u dat u op onze kennis en ervaring kunt 'bouwen'.

www.procurios.com

Stijl*Fotografie

Anneke Troost, gedreven en leergierig. Dit is waar ik voor sta! Fotografie voor bedrijven en particulieren. Het ene moment leg ik projecten vast op beeld voor een aannemer en de dag erna sta ik met blote voeten in het zand voor een portretshoot van een gezin. Deze afwisseling zorgt voor veel plezier & uitdaging in mijn werk!

www.stijlfotografie.nl

Notariskantoor SprenkelsNotariskantoor Sprenkels

Een betrouwbare en cliëntgerichte dienstverlening is de basis en een van de fundamenten van de notariële praktijk van dit modern kantoor. De notaris en zijn medewerkers beperken daarbij niet hun werkzaamheden tot het opmaken en verlijden van notariële akten. Een afweging van de belangen van alle betrokkenen en advisering op uiteenlopende terreinen zijn een belangrijk onderdeel van ons takenpakket.

www.notaris-sprenkels.nl

Aegir MarineWerken bij Aegir Marine

Onze mensen zijn enthousiast, leveren kwaliteit, en zetten bovenal de klant centraal. Ze hebben oprecht hart voor de zaak. Daar staat tegenover dat ze werken voor een bedrijf dat het hart ook op de goede plek heeft: moderne arbeidsvoorwaarden en een informele sfeer zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk gaat. Werk je bij AEGIR, dan deel je mee in de resultaten en wil je groeien dan geven wij jou daar graag de ruimte voor.

www.aegirmarine.com