De Parel - Schoonmakers fulltime

Schoonmaker

De Parel Dienstverlening zoekt per direct een flexibele fulltime schoonmaker in Wijk bij Duurstede

De Parel dienstverlening is een familiebedrijf gevestigd in Wijk bij Duurstede. We zijn al meer dan 40 jaar een partner in schoonmaakonderhoud voor bedrijven, wooncomplexen en scholen. We bieden een groot pakket aan schoonmaakdiensten en werken met persoonlijke zorg en interesse voor zowel de opdrachtgever als de werknemer. 
Ons motto: we doen het samen, waarbij de arbeidsomstandigheden voor de werknemers en de wensen van de opdrachtgever centraal staan. Professionaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De Parel dienstverlening is een platte, flexibele organisatie en er zijn korte communicatielijnen met zowel de opdrachtgevers als de werknemers. Hiermee wordt nagestreefd om dienstverlening met een constante kwaliteit te leveren, met oog voor veranderende omstandigheden en signaleren van aandachtsgebieden. Hiermee willen we opdrachtgevers kunnen bieden waar ze recht op hebben, een schone en prettige werk- en leefomgeving.

De Parel dienstverlening is een platte, flexibele organisatie en er zijn korte communicatielijnen met zowel de opdrachtgevers als de werknemers. Hiermee wordt nagestreefd om dienstverlening met een  constante kwaliteit te leveren, met oog voor veranderende omstandigheden en signaleren van aandachtsgebieden. Hiermee willen we opdrachtgevers kunnen bieden waar ze recht op hebben, een schone en prettige werk- en leefomgeving. 

Functieomschrijving:

Voor verschillende panden in Wijk bij Duurstede zijn wij op zoek naar een betrouwbare en flexibele kandidaat die graag in de schoonmaak aan de slag willen. 

Heb jij een positieve werkinstelling, ben jij nauwkeurig en heb je aanpakkersmentaliteit? Dan ben jij degene die wij zoeken!
Wij bieden een leuke zelfstandige fulltime baan, flexibele mogelijkheden en vergoeding conform de CAO.

Jouw profiel:

  • Je bent woonachtig in Wijk bij Duurstede of directe omgeving

  • Je bent voor langere tijd beschikbaar

  • Je bent flexibel inzetbaar

  • Je werkt zelfstandig en efficiënt

  • Je bent gemotiveerd en ziet er representatief uit

  • Je werkt secuur en volgens de richtlijnen

  • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak? Solliciteer dan snel! Je kunt je brief en CV per email sturen aan de Parel dienstverlening te Wijk bij Duurstede t.a.v. Paul Kuijer, info@depareldienstverlening.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Kuijer op telefoonnummer 06 - 41219150.