Werk bij Duurstede

Uw vakantiewerk op werkbijduurstede.nl?

Beste ondernemer,

De website werkbijduurstede.nl is nu 5 maanden actief en het vacature aanbod van de vaste, tijdelijke en vrijwilligersbanen is wisselend en veelzijdig. Als werkgever stelt u ons steeds vaker op de hoogte van de vacatures die er binnen uw organisatie zijn. En dat stellen wij natuurlijk zeer op prijs. Blijf uw vacatures vooral mailen naar info@werkbijduurstede.nl. Wij zijn daar erg blij mee!
 
Vakantiewerk:
Met de vakantieperiode in het vooruitzicht, zouden we ook graag de vakantiebanen op onze site vermeld zien staan. Scholieren en vakantiewerkers zien dan in een oogopslag het aanbod van het vakantiewerk in de regio Wijk bij Duurstede. Heeft u in de zomermaanden tijdelijk extra handen nodig, geef dit dan aan ons door.

Doorgeven kan op de volgende manier:
U mailt uw vacature(tekst) aan ons door (info@werkbijduurstede.nl). Wij zorgen er voor dat de vacature zichtbaar wordt op werkbijduurstede.nl.

Mocht u vragen hebben over vakantiewerk, het verzorgen van de verloning van uw vakantiewerk of andere werkgerelateerde vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

 

Patricke Miché (06-37 338 706)
Tanja Legemaat (06-22 545 220)

Lees meer
Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie Uitschrijven voor de mailing