Linkbuilding

linkbuilding logo werkbijduurstede.nl

We willen graag dat zo veel mogelijk werkgevers en werkzoekenden de weg naar werkbijduurstede.nl weten te vinden. Je kunt ons daarbij helpen door linkbuilding.

Dat werkt heel eenvoudig: plaats bijgaand logo en tekst op je website (het liefst bij je vacatures), voeg er de link naar www.werkbijduurstede.nl aan toe en verwijs werkzoekenden op die manier door naar werkbijduurstede.nl!

Heb je vragen over het plaatsen van deze link? Wilfred ten Heuvel (wilfred@tenheuvelfps.nl) laat je graag zien hoe het werkt.

Naast de website gebruiken we ook Facebook (Werk bij Duurstede) en Twitter (@werkbduurstede) om de vacatures en andere vormen van werk in Wijk bij Duurstede zichtbaar te maken. Je kunt werkbijduurstede.nl dus ook liken, delen, volgen en retweeten. Graag zelfs!

Samen brengen we werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Alvast onze dank!

Werkbijduurstede.nl is een initiatief van stichting Brede Kijk op Werk. De initiatiefnemers streven er naar om al het beschikbare werk – in welke vorm dan ook – hier zichtbaar te maken. De getoonde vacatures zijn geen eigen publicaties, maar links naar vacatures van (commerciële) aanbieders.

Klik op het logo om te downloaden.

zet alle vormen van werk in en om Wijk bij Duurstede voor je op een rij!