Projecten

Bedrijvenindex regionaalinkopen.nl

Heb je een project en bent je op zoek naar een geschikte partij in de regio? Kijk dan op regionaalinkopen.nl. Hier vindt je alle bedrijven, producten en diensten in de gemeenten Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug en Zeist.

Regionaal Inkopen

De gemeente maakt gebruik van een lokaal en regionaal bedrijvenrgister om uitvoering te geven aan het beleid om lokaal in te kopen. Ondernemers kunnen in dit register hun diensten en producten aanbieden.

Regionaal Inkopen is ontwikkeld door Stichting Brede Kijk op Werk. De samenwerkende ondernemerskringen en gemeentelijke organisaties van Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij duurstede en Zeist geven dit als eersten in 2018 vorm. Op www.regionaalinkopen.nl staan alle in de gemeenten gevestigde ondernemers. 

Voor gemeente en bedrijven

Inkopers van de gemeente en bedrijven vinden op regionaalinkopen.nl eenvoudig bedrijven, producten en diensten voor projecten en opdrachten.

Schrijf je in zonder verplichtingen en kosten

Ben je een ondernemer en gevestigd in Wijk bij Duurstede, Cothen of Langbroek? Meld je dan aan voor de bedrijvenindex. Op deze pagina kun je je registreren in ons systeem.  

https://wijkbijduurstede.regionaalinkopen.nl/registreren.